TitanS Forum

Sazabi - Marksmanship Hunter

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down

Sazabi - Marksmanship Hunter

Příspěvek  Sazabi za Fri Jan 27, 2012 3:17 pm

Nick: Sazabi

Věk: 22

Class: Hunter

Link na Talenty: Talenty (7/57/7)

Link na Armory: Armory

Stručná rotace: Trackování podle typu Bosse(NPC) z talentu Improved Tracking (+5% Damage Done) poté Hunter's Mark - Serpent Sting - Chimera Shot - Aimed Shot - Arcane Shot - 3x Steady Shot (15% šance na proc. na zvýšení damage výše zmíněných spellů), socketuji 34/20/16 agility + nezbytné gemy na proc. meta gemu, glyphy: Glyph of Kill Shot, Glyph of Serpent Sting, Glyph of Steady Shot. Jídlo preferuji Blackened Dragonfin (40agility + 40stamina) kvůli benefitu z agility, když není používám raidovní Fish Feast. Potiony používám Potion of Wild Magic který se vyplatí více než Potion of Speed, protože i s Bloodlustem a Rapid Fire se na 4x Steady Shot nedostanu a Crit Chance navíc nikdy není na škodu.

UI screen nejlepe s DPS/HPS z nejakeho raidu: UserInterface

Fps na raidu: 90+

Zkušenosti: Naxxramas 10/25, Obsidian Sanctum 10/25, Eye of Eternity 10/25, Ulduar 10/25, Pit of Saron, Forge of Souls, Halls of Reflection

Předchozí guilda a důvod odchodu: Chaos Council - Rozpad, Beasts of Twilight - Rozpad, MossTroopers - Rozpad, Ravencrest - Z této guildy odešel guild master a spolu sním pár dalších lidí, nyní je problém s 'raidováním' a hráči, kteří to v tuto chvíli mají na starost nejsou schopní zavést pořádek jaký zde byl při působení původního guild mastera, lidé se mezi s sebou hádají, nechuť raidovat.

Mikrofon/mumble: Ano/Ano

Raid time (So: 18-22, Ne: 18-22*) vyhovuje ti to?: Ano

Znáš u nás někoho: Bohužel ne.

Co nám můžeš nabídnout: Můžu nabídnout kvalitního hráče a pomocnou ruku při stávajícím i budoucím progressu.

Co od nás očekáváš: Mám rád rychlé raidy bez zbytečného zdržování a to myslím tato guilda dokáže poskytnout.

Něco o tobě (klidne sa rozepiš): Jmenuji se Lukáš, jsem z Ústí nad Labem a momentálně studuji na vysoké škole.

Sazabi

Poèet pøíspìvkù: 3

Zobrazit informace o autorovi

Návrat nahoru Goto down

Re: Sazabi - Marksmanship Hunter

Příspěvek  PKBrowser za Fri Jan 27, 2012 5:03 pm

50:50 Ludi je hodne ale nevypadas ze by si sa to v tom nevyznal aj ostatny musia povedat svoj nazor Smile

PKBrowser

Poèet pøíspìvkù: 180

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hoffy za Fri Jan 27, 2012 9:16 pm

Mame 4 huntery cili by jsi se musel prosadit ja jsem PRO aby byla vetsi kounkurence mezi nima...

Hoffy

Poèet pøíspìvkù: 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Spity za Fri Jan 27, 2012 9:52 pm

neutral, vyzeras v pohode, ale raid je proste plny momentalne

Spity

Poèet pøíspìvkù: 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ashlynnak za Fri Jan 27, 2012 11:55 pm

Je skoda ze je nas momentalne tolik jinak vypadas celkem slusne :-) zalezi jestli nejsi failer ale ja bych byl PRO ;-)

Ashlynnak

Poèet pøíspìvkù: 101

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Jakubeslaw za Sat Jan 28, 2012 2:07 am

ako mossak sa asi mozem vyjadrit Smile a ze nikoho nepozna...je pravda raidoval si malo ale ja viem ocenit penku prihlasku do mossu sa tiez dalo dostat ak vies pekne napisat Smile ale wild magic nie...haste..a mala aktivita...bola teraz neviem...z pvp ta nepoznam vobec ale to tu rolu asi nehra Very Happy raid plny sam som sedel na lavicke Razz som tu sice novy ale je tu vela ludi

Jakubeslaw

Poèet pøíspìvkù: 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Eoshine za Sat Jan 28, 2012 2:11 am

Vypadáš slušně, sice máme 4 huntery, ale 2(Zinzibil a ten nový) jsem ještě neviděl na raidě, Machete chodí cca tak na půlku raidu, nebo až na konec raidu. Podle mě na progress potřebujeme hodně aktivní lidi. Takže pokud budeš aktivní a nejsi failer, tak jsem PRO.

Eoshine

Poèet pøíspìvkù: 36

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Trukr za Sat Jan 28, 2012 10:44 am

Jsem pro mame nabrano now hunteru ale zatim kdo z nich se prosadi neni jasne ,jestli mas trpelivost kvuli full stavu Ano.U nas jde taky o to aby jsi zapadl do kolektivu!!!!!
hledame hlavne teamove hrace jsme PVE gilda.

Trukr

Poèet pøíspìvkù: 40

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sazabi za Sat Jan 28, 2012 1:04 pm

Jakubeslaw napsal: a ze nikoho nepozna...je pravda raidoval si malo ... z pvp ta nepoznam vobec ale to tu rolu asi nehra Very Happy raid plny sam som sedel na lavicke Razz som tu sice novy ale je tu vela ludi
U Moss jsem byl měsíc, ale na raid jsem se dostal pouze jednou, když jim někdo odešel, tak možná proto jsi mě tam moc neviděl... z pvp mě moc znát nemůžes, protože bg ani areny nechodím.

Sazabi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Valerie za Sat Jan 28, 2012 1:39 pm

PRO, nekdo rika, ze hunteru je dost, ale kdyz prijde 1 nekdy po hodine raidu, takze celou dobu neni 10% AP, je to ke vzteku, at se ukaze, jak na tom ses Smile
jsem za to mit huntery takove, kteri hraji, a ne jen seznam offline hracu !!!!!!!!!

Valerie

Poèet pøíspìvkù: 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Switz za Sat Jan 28, 2012 3:15 pm

No vypadáš hodně slušně, ale jak už tu bylo zmíněno, máme 4 huntery - ale ne všichni jsou aktivní, jak by bylo potřeba. Často teď bylo, že ani nebyl ten buff od nich. Přihláška je pěkná, čitelná.. equip je též dobrý. Sice máme hodně lidí teď a mnoho jich sedí na lavičce, ale já jsem PRO.
Konkurence neuškodí, třeba se prosadíš a už to nebude jen střídačka. Jinač, když jsi z Ústí, chodíš na UJEPku ? Cool

Switz

Poèet pøíspìvkù: 192

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Distributor19 za Sat Jan 28, 2012 3:53 pm

na world raidech Voa a spol sem na něj koukal, velice kvalitní clovek jen ,aby byla ta aktivita. Nezjistíme to jinak než ho příjmout a uvidí se Cool

Distributor19

Poèet pøíspìvkù: 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Spity za Sat Jan 28, 2012 4:34 pm

uvidime jak sa dneska ukazu nasi huntri, sancu urcite mas

Spity

Poèet pøíspìvkù: 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sazabi za Sat Jan 28, 2012 4:41 pm

Switz napsal:Konkurence neuškodí, třeba se prosadíš a už to nebude jen střídačka. Jinač, když jsi z Ústí, chodíš na UJEPku ? Cool

No chodil jsem tam na FSE, ale nějak to nebyl můj šálek kávy. Příští rok budu zkoušet FUD.

Sazabi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Kája za Sat Jan 28, 2012 4:46 pm

Vzhledem k nejnovejsim opravam uz se raid jen tak bez huntu a rogue jit dat nebude ucite jsem PRO

Kája

Poèet pøíspìvkù: 72

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru

Povolení tohoto fóra: